Категорії
Бренди

Новинки: електрогітари і баси Cort!

 

Друзі! Представляємо вам нові моделі електрогітар і басів Cort модельного ряду 2021! 

Cort гітари і баси новинки 2021

Що нового?

Мультимензурні 7 -струнні монстри KX507 Multi Scale, преміальний бас серії Artisan A5 Ultra Ash, бас-гітари серії GB24JJ, а також нова модель басового комбо CM20B.

 

Cort KX507 Multi Scale

Cort KX507MS SDB
Cort KX507MS SDG

Електрогітари серії KX створені для сучасних музикантів, які віддають належне класичним інструментам, що пройшли випробування часом. Ергономічна і елегантна форма корпусу з двома вирізами і виразними формами, тонкий "швидкісний" гриф, що забезпечує зручність доступу до верхніх ладів, підібрана електроніка і широкий тональний діапазон роблять гітари цієї серії прекрасним вибором для будь-якого стилю музики.

 

Модель KX500MS, перша мультимензурная гітара, розроблена Cort у 2018 році, отримала всесвітнє визнання багатьох тисяч любителів важкої музики і прогресивних гітаристів. Тепер вона повернулася з сучасними удосконаленнями і новою назвою: KX507 Multi Scale. Цей семиструнний монстр тепер обладнаний хай-тек звукознімачами Fishman Fluence Modern Humbucker, здатними повністю розкрити безмежні тембральні можливості цього приголомшливого інструменту. Удосконалена геометрія ладів з "нейтральним" ладом в 8-й позиції і поліпшене розташування регуляторів гучності і тону роблять виконання більш комфортним. Корпус тепер виготовляється з добірного червоного дерева і прикрашений чарівним топом з капа тополі.

 

 

Для того щоб зберегти лаконічний зовнішній вигляд інструменту, регулятори гучності і тону оснащені Push/Pull функцією. У поєднанні з 3-позиційним перемикачем звукознімачів це дозволило розкрити весь потенціал пари звукознімачів Fishman Fluence Modern Humbucker.

  • Push/Pull перемикач гучності: перемикання між режимами Voice1/Voice2
  • Push/Pull перемикач тону: активує режим відсічки

 

Cort A5 Ultra Ash

CORT A5 Ultra Ash (Etched Natural Black)

Модель A5 Ultra Ash створювалася для того, щоб задовольнити запити навіть найвимогливіших професійних бас-гітаристів. Корпус з добірного червоного дерева з чарівним топом з ясена для збалансованого звучання, теплого і насиченого, але при цьому яскравого і напористого. Конструкція з наскрізним грифом для неймовірно тривалого сустейна. А нові активні датчики Fishman Fluence Bass Soapbar і фірмовий 2-смуговий еквалайзер з функцією Multi-Voice гарантовано забезпечать тембр для будь-якого музичного жанру.

 

Топ з ясена на корпусі з червоного дерева дозволяє отримати чудовий тембральний баланс, що поєднує виразне і тепле звучання червоного дерева з пробивним і яскравим тоном ясена. А ще, така комбінація дерева, в поєднанні з підкресленою чорними прожилками рельєфною фактурою ясена, просто приголомшливо виглядає.

 

CORT A5 Ultra Ash (Etched Natural Black)

 

Звукознімачі Fishman засновані на унікальній технології Fluence Core і можуть похвалитися тією ж революційною функцією multi-voice, що і електрогітарної моделі, збільшеним динамічним діапазоном і достовірною передачею кожного нюансу звуковидобування. Три моделі звучання для датчиків Fluence Soapbar були розроблені так, щоб охопити максимально можливу кількість музичних стилів.

 

Коли ми говоримо про сустейн і резонанс, ніщо не може зрівнятися з конструкцією з наскрізним грифом. Покращена передача вібрації струн до корпусу забезпечує чудовий відгук у низькочастотному діапазоні з багатою серединою і м'якими верхами.

 

 

Гриф бас-гітари Cort A5 Ultra Ash виготовлений з 5 частин клена і екзотичної PangaPanga, деревини, яка відрізняється твердістю і міцністю. М'яка середина, характерна для PangaPanga відмінно доповнюються яскравим звучанням і чіткою атакою клена, забезпечуючи багате звучання, насичене гармоніками.

 

Cort GB24JJ

CORT GB24JJ (Trans Black)
CORT GB24JJ (2 Tone Burst)

Бас-гітари серії GB створені для сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують класичний, перевірений часом, зовнішній вигляд з сучасними удосконаленнями і стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені.

 

GB24JJ - це доступна модель для початківця бас-гітариста, виготовлена ​​за перевіреним часом, класичним рецептом. Вона чудово підійде для безлічі музичних жанрів, а ефектний кленовий топ додає елегантності і преміальності зовнішньому вигляду інструмента.

 

CORT GB24JJ

 

Тополя - вельми популярна порода дерева для виготовлення інструментів. Деревина тополі має однорідну рівномірну фактуру і відрізняється невеликою вагою і збалансованим "м'ясним" звучанням з підкресленою серединою. Топ з ефектного вогняного клена додає преміальності зовнішності інструменту.

 

Перевірена десятиліттями універсальна комбінація з двох J-style звукознімачів поєднує шовкову гладкість і натуральність звучання датчика біля грифа з артикульованим і розбірливим тоном бриджевого звукознімача. Індивідуальні регулятори гучності кожного датчика дозволяють змішувати звучання в потрібних пропорціях для того, щоб встановити оптимальний тембр інструменту для будь-якого музичного жанру.

 

Cort CM20B

Cort CM20B

Модель CM20B - це компактна версія популярного бас-гітарного комбопідсилювача CM150B, створена спеціально для музикантів, які шукають якісний, простий комбо з відміним звучанням в компактному виконанні. Чудовий вибір для домашніх занять або невеликих камерних виступів.

 

  • Потужність 20Вт
  • Динамік 8"
  • 3,5мм вихід для навушників
  • 3,5мм AUX вхід для підключення МР3 плеєра, смартфона і т.п.
  • Металева решітка
  • 3-смуговий еквалайзер
  • Кнопка Mode для перемикання між режимами Clean і Gain

 

 

Новинки вже надійшли в продаж!

 
Артикул: 122108
Гітара електро CORT KX507 Multi Scale (SDB)